Sfeer impressie

“Wij hebben ons personeelsuitje en dan spreek ik namens het hele team, als zeer geslaagd ervaren.
De teambuilding, strijd, spanning en fanatiekheid van de collega’s was op en top aanwezig.”
– Marianne en Rosita van een kinderdagverblijf.

“Van de dag hebben we allemaal erg genoten. Wisten van elkaar niet dat we zo fanatiek waren. We hebben veel gelachen en hebben het er nu nog over. Zouden het zo weer een keer doen. Zullen het ook aanraden voor anderen. Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke, goed verzorgde dag.”
– Esmeralde, Praktijk de Hoedt

“Alles was echt perfect. De mensen hebben er nog lang over nagepraat en hebben het er af en toe nog over…
Ik heb geen enkel gesputter gehoord! Zelfs dat het weer wat minder was vond men geen probleem. Het was allemaal prima geregeld en verzorgd! Bedankt voor een hele leuke en ontspannende middag!!”
– BAM wegen

“Ondanks dat we uiteindelijk met een klein clubje waren heeft iedereen het ontzettend naar de zin gehad.Zelfs diegene die niet zo van spelletjes houden hebben fanatiek meegedaan.¬†Inderdaad verwarring alom in het begin maar uiteindelijk zijn we er allemaal uitgekomen.”
– Pelikaan Reizen

“We hebben van alle deelnemers louter positieve feedback gehad. Niet alleen voor wat de activiteit betreft maar ook qua organisatie.Sommigen vonden het in het begin wat suf (moet ik als volwassene nu echt geheim agent gaan spelen?) maar snel na aanvang werd een ieder toch gegrepen door nieuwsgierigheid en de uitdaging en het competitieve element van het spel. Erg geestig om kantoorgenoten zo te zien. Het is ook een leuke manier om wat van de stad te zien. Overigens heeft de regen ons niet gedeerd. Er is inderdaad voldoende gelegenheid om te schuilen.”
– Nauta Dutilh