Spy Game

Een spel waarbij…

Een spel waarbij van het begin tot het eind de spanning te snijden is. Bij aanvang krijgen de deelnemers in teams een opdracht en instructies van een onbekende opdrachtgever.

Vraag via contact een offerte aan.

Uitdagend, spannend en dynamisch

De Spy Game is een uitdagend, spannend en dynamisch stadsprogramma. De opdrachten doen een áppel op creativiteit, improvisatietalent, assertiviteit en samenwerking.

De Spy Game van B-active speelt zich af in het centrum van de stad. Tijdens dit programma wordt er gewerkt in kleinere teams van ca. 6 personen. Ieder team gaat zelfstandig op pad om hun missie te volbrengen. Hoe meer informatie en aanwijzingen het team weet te verkrijgen hoe dichter men bij de oplossing komt.

Echter zijn er natuurlijk beperkingen en obstakels. Wie is te vertrouwen, wie zit er achter ze aan, wat kan wel en wat kan niet, is de interpretatie de juiste … allemaal zaken waar het team constant alert op zal moeten zijn.

Deze Spy Game staat garant voor onderling overleg, samenwerking én een hoop hilariteit en plezier.

“Spy Game is een citygame dat erg geschikt is als bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje, familie uitje, teambuilding en andere vormen van groepen vermaak”