Voorbeeld programma

Aankomst deelnemers
De deelnemers arriveren in het centrum van de stad, waar zij worden opgevangen met een drankje in een gezellig café/restaurant.

Wat doet die man in pak en met zonnebril daar toch steeds..??

Aanvang Spy Game
Ineens is daar iemand die enkele namen opnoemt, die mensen moeten meekomen….het spel is begonnen!

De teams worden plotseling verzocht mee te gaan en worden gerekruteerd voor een spannende missie. Na de briefing en de uitleg van de missie gaan de teams met de opdracht zelfstandig op pad.

Aspecten als creativiteit, lef, observatie, achtervolging en informatievergaring zijn nodig om de opdracht te kunnen uitvoeren. Uiteraard is niet alles zoals het lijkt en weet men niet wie aan welke kant staat.

Mogelijkheid voor een lunch

Indien u gebruik maakt van een lunch komen de groepen halverwege de opdracht samen voor een goed verzorgde lunch. Maar let op je spullen en wat je zegt aan tafel want ook tijdens de lunch gaat de Spy Game onverminderd door.

Na de eventuele lunch gaan de teams weer verder met de opdracht.

Borrel en prijsuitreiking
Na het volbrengen van deze Spy Game worden de teams verwacht in een sfeervol verblijf in het hart van de stad. Hier kunnen de deelnemers, in afwachting van de uitslag genieten van een borrel en de bevindingen van de dag met elkaar uitwisselen.

Natuurlijk wordt bekeken welk team het beste heeft gescoord en wordt de ontknoping onthuld. Het beste team ontvangt een passende en memorabele prijs.

Einde programma, mogelijkheid voor een diner, feestavond of overnachting
Na de borrel en de prijsuitreiking komt het programma ten einde. Men gaat weer huiswaarts of u sluit deze Spy Game op een passende manier af met een heerlijk diner.